Robotfűnyíró telepítés-szaktanácsadással, éves kötelező karbantartás és szoftverfrissítést.

Mire jó a robotfűnyró?

A mai modern, rohanó világban, aki rendelkezik kerttel és folyamatos gondozással ápolja a gyepet, az már biztos hallotta azt a szót, hogy robotfűnyíró! Ha igen vagy nem, akkor már jó helyen olvas minket!

Egyre gyakrabban kérdezik tőlünk ügyfeleink, hogy mi is az a Stihl robotfűnyíró?

A válaszunk azonnal az, hogy a megspórolt idő és munka, amit akár a családdal tölthet vagy fordíthat más tevékenységre! A fű mindig frissen vágott és dús lesz!

Felcsillan a remény és valahol már tudat alatt érzi az ügyfél, hogy neki is kell egy ilyen szerkezet!

 A robotfűnyíró előnyei

-Szép dús, egyenletes fűfelület.

-A rendszeres nyírásnak köszönhetően a levágott fű komposztként vissza kerül a talajba ezzel trágyázza a talajt!

-A folyamatosan vágásnak köszönhetően a füvünk nagyon sűrű lesz a gyomok kiszorulnak, nem nőnek ki!

- Idő és energia ráfordítás nélküli fűnyírás!

-Nincs időszakos olajcsere és benzin költség, meg kifogáskeresés, hogy most ebédeltem, majd holnap lenyírom vagy kezdődik a meccs!

A robotfűnyíró tényleg helyettünk dolgozik!

A robotfűnyíró működése

Képzeljük el a kértünkben a levágandó füves területet/területeket és egy képzeletbeli kerítést, ami határolja. Ez a „kerítés” a robotfűnyíró határoló huzalja. A huzal lehet föld alatti és föld feletti telepítéssel is, ami azt a célt szolgálja, hogy a robotunk a határolt területen belül végzi a munkáját! A huzal mindkét végét egy dokkoló egységbe vezetjük, ez az egység biztosítja, hogy robotunk tölteni tudja magát, valamit az aktív nyírási időn kívül is itt van.

Oké, de mi helyzet a kertben lévő fákkal, kerti tóval, játszótérrel és még sok más akadállyal?

A kertben lévő „nagyobb akadályokat” ahová szeretnénk, hogy a robotfűnyíró ne menjen, egyszerűen körbe kerítjük a határoló huzallal. Nagyobb fák esetében nincs erre szükség.

Tagolt a füves területen a ház előtt is kellene használnom, a kerítésen kívül?

Ha tagolt a kertünk és több füves területből áll, akkor pedig használhatjuk a Stihl robotfűnyíró menüjében található mellékterület nyírási funkciót.

Egészen a kis kertektől akár 3.000m2-ig nyírható vele a gyep.

Melyik a jó robotfűnyíró?

Ezen kívül még sok kérdést tesznek fel ügyfeleink, de minden esetben javasoljuk, hogy vásárlás előtt kérjék szakembereink segítségét, akik a felmérik az ügyfél kertjét és igényeit hogy a legmegfelelőbb Stihl robotfűnyíró gazdái lehessenek a jövőben!

Vásárláskor minden esetben javasoljuk, hogy szakembereink végezzék a telepítési munkálatokat, mivel minden kert más adottságokkal rendelkezik és több évnyi tapasztalat útján kijelenthetjük, hogy az eddigi ügyfeleinknél zökkenőmentesen végzi a fűnyírást a Stihl robotfűnyíró!