Szolgáltatásink közé tartozik a Stihl gépek szerelése is. Teljes körű átvizsgálás a biztonságos üzemeltetés és a hosszú élettartam érdekében!

Stihl gépek szerelése – karbantartással

A Stihl gépek szerelése mellett akár a karbantartásban, megelőzésben is segítjük, ami kötelezően kiterjed minden egyes gép rezgéscsillapító elemeinek, védők és burkolatainak, kezelőelemeinek megfelelő állapotára, működésére! Henger hűtőbordák tisztítása, gyújtógyertya, levegőszűrő, üzemanyagszűrő, motoros láncfűrész esetén lánckenés ellenőrzése. Motoros kaszák és motorfűrészek esetén a vágószerkezet ellenőrzése, amely nagyban befolyásolja a gép által végzett munka biztonságát, minőségét!

Stihl gépek szerelése – Minőségi munka

Szakszervizünket központi ellenőrzésen, auditon vizsgálják és tesztelik, hogy az ügyfeleink által igényelt Stihl gépek szerelése szolgáltatás az elvárt minőségi színvonalon működjön!

Stihl gépek szerelése – Szakemberek által

Kollégáink folyamatos szakmai fejlődése érdekében elméleti és gyakorlati oktatásokon, tréningeken vesznek részt, hogy megfeleljenek a modern kor műszaki elvárásainak, felkészültek legyenek a Stihl erdészeti és kertészeti gépek terén, legyen szó robbanómotoros, elektromos és az új innovációs robotfűnyírók, valamint akkumulátoros kerti gépekből és a Stihl gépek szerelése a legminőségibb módon történjen.

Stihl gépek szerelése – gyári alkatrészek

A Stihl gépek szerelése során kizárólag eredeti gyári alkatrészekkel dolgozunk!