RM 2 R

154.990 Ft
Raktáron
Cikkszám: 63570113406
A STIHL RM 2 R benzines mulcsozó fűnyíró 46 cm-es vágásszélességgel alkalmas közepes méretű kertekhez 1500 m2-ig, ha közvetlenül fűnyírás közben szeretné trágyázni a gyepet. A STIHL RM 2 R erőteljes OHV motorja lenyűgöz állandóan stabil teljesítményével és hatékony mulcsozást tesz lehetővé . Ezzel a fűnyíróval a finom zöld nyesedék közvetlenül a gyepbe esik vissza tápanyagban gazdag műtrágyaként a természetes és fenntartható gyepápoláshoz . Kiválaszthatja a kívánt vágási magasságot a vágási magasság beállításával 4 fokozatban 28 mm és 85 mm között . A STIHL RM 2 R könnyű indító funkciója megkönnyíti a motor beindítását.Szállításhoz és tároláshoz egyszerűen hajtsa le a mulcsozó fűnyíró fogantyúját a Quick-Fix gyorskioldó segítségével .

Műszaki adatok

Műszaki adatok Érték
Tömeg kg 24
Munkaszélesség cm 46
Lökettérfogat cm³ 139
Üzemi fordulatszám (1/perc) rpm 2.800
Vágásmagasság mm 28-85
Névleges teljesítmény (kW/LE) 2,1 kW / 2,8 PS
Motor típusa EVC 200,2

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások:

stihl

Tengelyenként állítható vágásmagasság

A tökéletesen nyírt gyep érdekében a vágási magasság tengelyenként állítható.

stihl

ReadyStart technológia

A teljesen automata szívató rendszernek köszönhetően a motor a berántózsinór meghúzásával - akár hidegen is - könnyedén beindítható.

stihl

Mulcsozó kés

A speciális kialakítású mulcsozó kés fokozatosan vágja le a füvet. A levágott fű egészen finomra aprítva, tápanyagban gazdag trágyaként kerül vissza a fűfelületre.

stihl

Szállítási fogantyú

A fűnyíró gép házán található szállítási fogantyú megkönnyíti a gép megemelését és szállítását. Szükség esetén a szállítás során a gép így akár egy hevederrel is rögzíthető.

stihl

QuickFix gyorsrögzítők

A speciális rögzítőelemekkel a tolókart pillanatok alatt előre lehet hajtani tárolási pozícióba.

stihl

Acéllemez burkolat

A fűnyíró gép különösen ellenálló, porfestett acéllemez burkolattal rendelkezik.