MS 162

69.990 Ft
Raktáron
Cikkszám: 11482000002
Az MS 162 benzines láncfűrész kiválóan alkalmas belépő szintű modellként magánfelhasználók számára vekonyabb tűzifa fűrészeléséhez metszési munkálatok, fa tetőanyagok fűrészelésére . A benzinmotoros láncfűrész kezelését megkönnyíti az egykaros működtetés. Az alapvető funkciók, mint például az indítás és a leállítás kényelmesen, egy kézzel is végrehajthatók. Ennek eredményeként a jobb kéz mindig a fogantyún marad.

Műszaki adatok

Műszaki adatok Érték
Lökettérfogat cm³ 30,1
Teljesítmény kW 1,2
Teljesítmény LE 1,6
Tömeg kg  4,5
   
   

 

 

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások:

stihl

Antivibrációs rendszer

A motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési poblémékhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette a kiváló antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.

stihl

Egykaros kezelés

A gép funkcióinak - mint hideg- és melegindítás, üzemelés és leállítás - irányítása egyetlen kar segítségével történik. Ez a kezelést különösen komfortossá és biztossá teszi, mivel így a kéz mindig a fogantyún maradhat.

stihl

Ematic lánckenőrendszer

A STIHL Ematic rendszer az Ematic vezetőlemezből, az Oilomatic fűrészláncból és egy szabályozható adagolású, illetve csökkentett anyagtovábbítású olajszivattyúból áll. A láncolaj célzottan és veszteség nélkül oda kerül, ahol szükség van rá. A lánckenő olaj felhasználása akár 50%-kal is csökkenthető.

stihl

Kompenzátor

A STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő növekvő elpiszkolódásánál is a motorteljesítmény, a füstgázminőség és az üzemanyag-felhasználás hosszú időn keresztül közel azonos marad. A szűrőt csak akkor kell tisztítani, amikor a teljesítmény érezhetően visszaesik. Ezáltal lehetővé válik a karbantartás nélküli, hosszabb használat is.