RMA 339 (AK 30 akkuval és AL 101 töltővel)

186.990 Ft
Raktáron
Cikkszám: 63200111441
RMA 339 AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ HATÉKONY ÉS KÖNNYŰ KIS ÉS KÖZEPES MÉRETŰ PÁZSITOKHOZ. Kerttulajdonosként a 37 cm-es vágásszélességű, könnyen manőverezhető STIHL RMA 339 akkumulátoros fűnyíró ideális eszköz max. 400nm-es magánkert karbantartásához ,ha egyszerűen és károsanyag-kibocsátás nélkül szeretné nyírni a füvet . A STIHL AK rendszerből származó akkumulátorral rendelkező STIHL RMA 339 lenyűgözi a gyepápolást , alacsony súlyának és nagy hatékonyságának köszönhetően közepes méretű pázsit nyírásánál . A STIHL RMA 339 akkumulátoros fűnyíró polimer háza könnyű és nagyon robusztus. A kapcsolható eco móddal és az áramlásra optimalizált lapátokkal energiatakarékosan dolgozhat , és jobb lefedettséget érhet el. Opcionálisan mulcsozókéssel is használható. A központi vágási magasság beállítással 5 lépésben állíthatja be a pázsit kívánt hosszát 30 mm és 70 mm között . A felhajtható fedelű,telítettség jelzővel ellátott 40 l-es fűgyűjtő dobozt néhány egyszerű lépésben könnyedén kiürítheti . A szállítás és mindenekelőtt a tárolás is nagyon kényelmes, mert az összecsukható kormánynak köszönhetően a fűnyíró elrakható, így helyet takaríthat meg . Stihl RMA 339 akkus fűnyíró AK 30 akkuval, AL 101 töltővel.

Műszaki adatok

Műszaki adatok Érték
Központi vágásmagasság-állítás 5 settings (central)
Munkaszélesség cm 37
Vágásmagasság mm 30-70
Fűgyűjtő kosár l 40
Gép tömege kg 15
Garantált zajteljesítményszint LWA dB(A) 90
Tömeg kg 14
Akkumulátor technológia Lithium-Ion
Akkumulátor feszültség 36 V
Akkumulátor AK 10, AK 20, AK 30 akku tehető bele
Terület maximum teljesítmény egy töltéssel AK 10 akkuval: 150 m2, AK 20 akkuval: 270 m2, AK 30 akkuval: 370 m2
Akkumulátor töltési ideje 30-205 perc, akku kapacitás és töltőnagyság függvényében.

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások:

stihl

Szállítási fogantyú

A fűnyíró gép házán található szállítási fogantyú megkönnyíti a gép megemelését és szállítását.

stihl

Felhajtható fedelű fűgyűjtő kosár

A műanyag fűgyűjtő kosár felnyitása és a kiürítése a billentőmechanizmusnak köszönhetően rendkívül egyszerű. A fűnyírás közben keletkező légáram a fűgyűjtő kosárba vezeti a lenyírt füvet és gondoskodik a kosár optimális megtöltéséről. A levegő a kosáron található lamellákon keresztül, oldalirányban távozik a talaj felé, ezzel védve a felhasználót a fűnyíró gép által felkavart szennyeződésektől. A telítettségjelző a megfelelő időpontban jelzi az ürítés esedékességét.

stihl

Áramlásoptimalizált kés

Az áramlásoptimalizált kés minimális ellenállással nyírja a füvet, miközben nem kavar fel több levegőt ma szükségesnél. A minimális ellenállás hosszabb működési időt tesz lehetővé két akkumulátortöltés között.

stihl

Központi vágásmagasság-állítás

A több fokozatú központi magasságbeállításnak köszönhetően a vágási magasság gyorsan és egyszerűen, egy segédrugó segítségével a kívánt magasságra állítható. Az aktuális pozíció egy skáláról olvasható le.

stihl

Polimer ház

A STIHL akkumulátoros fűnyíró gépek háza kiváló minőségű ütés-, hő- és UV-álló polimerből készül.

stihl

Lehajtható tolókar

A lehajtható tolókarral a fűnyíró gép helytakarékosan szállítható és tárolható.

stihl

ECO üzemmód

Aktivált ECO üzemmódban a motor fordulatszáma automatikusan alkalmazkodik a körülményekhez, így biztosítva hosszabb működési időt.