BGA 57 (AK 20 akkuval és AL 101 töltővel)

113.990 Ft
Raktáron
Cikkszám: 45230115978
Ez a készlet tartalmaz egy STIHL AK 20 lítium-ion akkumulátort és a szabványos STIHL AL 101 töltőt alapfelszereltségként.Stihl BGA 57 akkumulátoros lombfúvó akku,töltő nélkül. A kompakt STIHL BGA 57 akkus fúvó a közepes és nagyobb kertekhez ajánlott, ha hatékonyan szeretné megtisztítani a ház körüli kis területeket a levelektől, fűtől és egyéb szennyeződésektől. A STIHL BGA 57 egy praktikus fúvó, amely nagyon könnyű , mindössze 2,3 kg (akkumulátor nélkül) . Halk működésének köszönhetően zajérzékeny területeken is dolgozhat vele . A kompakt BGA 57 akkumulátoros fúvóval a STIHL AK rendszer bármelyik akkumulátorát használhatja . . A 3 fokozatban állítható hosszúságú, kerek fúvókával ellátott fúvócső testméretéhez is igazítható a hátbarát munkavégzés érdekében . A STIHL BGA 57 akkus fúvó vékony kialakítása is támogatja a kényelmes és energiatakarékos munkavégzést. Tárolás céljából biztonságosan rögzítheti a falhoz a STIHL BGA 57 lombfúvót a készülék alján található füllel . Az opcionális STIHL lapos fúvókával nagyobb légsebességet generálhat, például a nehéz vagy nedves levelek eltávolításához.

Műszaki adatok

Műszaki adatok Érték
Súly akkumulátor nélkül kg 2,3
Fúvóerő N 9
Maximális légsebesség m/s 55
Légsebesség m/s  46
Levegőszállítás m³/h  620
Hangnyomásszint dB(A)  79
Zajteljesítményszint dB(A)  90
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s²  0,6
Üzemidő AK 20 akkumulátorral perc  maximum 22

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások:

stihl

AL 101 töltőkészülék

Univerzális töltőkészülék a COMPACT akkumulátoros családhoz. LED állapotjelzővel és tépőzáras kábelrögzítővel. Tároláshoz a falra akasztható.

stihl

AK 20 akkumulátor

Lítium-ion akkumulátor a COMPACT család gépeihez, nagyobb kapacitással. A működési idő a gép és felhasználási körülmények függvényében változik. LED töltésjelzővel rendelkezik. Tölthető az alábbi töltőkészülékekkel: AL 101, AL 100, AL 300 és AL 500.

stihl

Állítható hosszúságú fúvócső

Az optimális fúvóerő érdekében a fúvócső hossza 3 fokozatban a felhasználó testmagasságához igazítható.

stihl

Optimális súlyeloszlás

A gép tökéletes kiegyensúlyozottsága hozzájárul a kényelmes munkavégzéshez.

stihl

Puha markolat

A puha markolat elnyeli a rezgések egy részét, és kényelmes munkavégzést biztosít.

stihl

Köztes akkumulátor pozíció

Az akkumulátor két pozícióban rögzíthető a gépben. Teljesen betolva a gép használatra kész. A köztes állásban nincs érintkezés, a gép így biztonságosan tárolható. Az akkumulátor mindkét pozícióban kiesés elleni védelemmel rendelkezik.

stihl

Akasztófül

A fúvógép a burkolaton elhelyezett akasztófül segítségével a falra akasztható.